tiistai 14. kesäkuuta 2016

Talman koulun blogi on nukkunut talvi- ja kevätunta. Sisäilma on kovin väsyttänyt.
Nyt on kuitenkin aika aktivoitua kesään.

Talven aikana tapahtui paljon kaikenlaista.

Alkuvuodesta oli arviointiviikko ja oppilaat tapasivathuoltajan kanssa opettajan ja saivat lukukausi arvioinnit. Viikko on jo vuosia ollut arviointikäytäntöämme ja todettu hyväksi tavaksi käydä läpi arviointia ja tavata opettajaa ja vanhempia.

Helmikuun alussa vietimme rinnepäivää Talman rinteillä. Laskettelusukset suihkivat ja Werneriparkissa meni lujaa.

Penkkarirekka kävi jälleen kerran kaartamassa koululla ja abit heittelivät karkkeja innikkaille oppilaillemme.

Sipoon suomalainen seurakunta kävi perinteisesti esittämässä pääsiäisnäytelmän koulullamme ja pääsimme sitä kautta jo pääsiäisen tunnelmiin. Kiirastorstaina leikimem ja pelasimme pääsiäisen teemalla ja päätimme päivän pieneen juhlaan salissa.

Huhtikuun 15. päivä olimme koko koulun voimalla Espoossa teatterissa katsomassa musiikillista sieniseikkailua Fungusta. Näytelä viidytti niin oppilaita kuin opettajiakin.

Vappuperjantaina vietimme jälleen pukujuhlaa sekä Talmatalenttia. Saimme nauttia upeista eistyksistä sekä puvuista. Tämän vuotinen Talmatalent on 2.luokan poikatrio Nooa, Vili ja Manu.

10.5. vietimme valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää. Tutustuimme seuraaviin lajeihin: karate, fribeegolf, tanssi sekä partiotoiminta. Lisäksi osa pääsi pyöräilemään ja golfaamaan.
Aurinkoinen ja lämmin sää suosi päiväämme. Koulusihteerimme Milla nappasi kuvia päivästämme.





Suvivirsi laulettiin 4.6. ja kaikki oppilaat ovat kirmanneet kesälaitumille. Toivotaan kaikille aurinkoista ja lämmintä kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti